Onze bubbelbad is echt geweldig om te hebben!

Bodyfit

In een bubbelbad zitten blijft onwijs lekker. Echter is het wel zo dat de wellnesscentrum ooit een keertje gaat sluiten. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om er eentje te gaan zoeken voor in onze eigen tuin. Echter vind ik de kosten aardig prijzen wat ik tot op heden heb gezien. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om eerst verder te gaan sparen, zo weet ik zeker dat er voldoende budget is. In de tussentijd ben ik trouwens wel gaan zoeken op het internet.

Bubbelbad

Een bubbelbad gevonden op het internet!

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik diverse bedrijven gevonden. Bij Bodyfit zag ik direct dat zij een stuk voordeliger zijn dan de rest van de bedrijven. Toen mijn partner thuis kwam van het werk, heb ik dit met het overlegd. Hij reageerde gelukkig net zo enthousiast als dat ik was! Zo hebben wij ervoor gekozen om bij dit bedrijf een bestelling te plaatsen. Zowel de bubbelbad alsmede de onderhoudsproducten ervoor heb ik besteld. In een mum van tijd hadden wij een bevestiging ontvangen en hoefde ik alleen nog maar een datum te prikken zodat zij het kunnen bezorgen. Geweldige service wat loont voor iedereen!